Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

WC-stress

Onlangs ontving ik een cliënte voor IEMT: Integral Eye movement therapy (oogbewegingstherapie)

Haar verhaal: De cliënte, een vrouw van midden 60, kampt al jarenlang met een plasprobleem. Altijd als ze naar buiten gaat voor uitstapjes, boodschappen of vakantie raakt ze enorm in de stress. Haar angst om te moeten plassen en geen wc in de buurt te hebben, belemmert haar in haar bewegingsvrijheid. Ze gaat steeds minder de deur uit en als ze moet, dan is ze vooraf tijden bezig om te bedenken of er onderweg wel een w.c. is. Voordat ze vertrekt gaat ze minimaal 3x naar het toilet.

Probleem opgelost

Eén IEMT-behandeling bleek afdoende te zijn.

Een aantal dagen na de behandeling laat ze weten dat het heel goed gaat. Ze heeft meerdere uitstapjes gemaakt en vertelt me ontspannen te zijn als ze de deur uitgaat. Ook denkt ze nauwelijks meer aan het moeten plassen. Weken later ontmoet ik haar nogmaals. Ze heeft geen enkele vrees meer ervaren over het op tijd bij een w.c. te komen. Én, ze heeft voor een feest zelfs een jumpsuit gekocht!

Wat is IEMT?

Wat gebeurt er bij IEMT:

Bij deze therapie volg je de bewegende vingers en de stem/instructies van de professionele IEMT-coach. Tegelijkertijd denk je aan herinneringen, die vanzelf opkomen, die een link hebben met gevoelens, emoties of overtuigingen waarvan je steeds terugkerend last hebt. Vervelende emoties die gekoppeld zijn aan een angst, fobie of trauma of naar voren komen bij een bepaalde situatie kunnen door IEMT verdwijnen of aanzienlijk verminderen.

Bij welke klachten helpt IEMT?

 • Angsten (bijv. bang om te falen, bang in donker, bang om onderweg naar de wc te moeten, bang voor mensen of dieren)
 • Terugkerende negatieve gevoelen
 • Zorgen maken, irritatie en/of terugkerende gedachten
 • Depressie
 • Futloosheid
 • Stress
 • Schaamte of schuldgevoel
 • Rouw (verlies van mensen, dieren, spullen)
 • Traumatische ervaringen
 • Problemen met mensen in je werk of privé-leven
 • Negatief zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen

Welkom

Heb je een baan waarin je niet écht gelukkig bent of ben je er ziek van geworden of wil je gewoon eens op zoek naar ander werk? Lees dan bij ‘passieverhalen’ de interviews die ik gehouden heb met mensen die een ‘draai’ in hun loopbaan hebben gemaakt en nu iets doen dat past bij hun passie. Of laat je inspireren door de blogs.

Hulp nodig?

Zelf kun je ook met een beetje lef, inspirerende mensen om je heen en begeleiding van een loopbaancoach een ommekeer in je loopbaan maken en elke dag met plezier naar je werk gaan. Ik wil je daar graag bij helpen. Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op. Na een (gratis) intakegesprek kunnen we samen bepalen hoe het traject eruit gaat zien en maak ik een offerte.

Gegevens

Werkenvanuitpassie.nl
KvK: 72421924