Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Ander werk zoeken….waarom kom ik er niet toe?

Komt je dit bekend voor? Stel je je ook deze vraag: ‘Ik wil ander werk zoeken. Waarom kom ik er niet toe?

Er spookt van alles door mijn hoofd.

  • Ik wil wel, maar weet niet hoe,
  • Er zit toch niemand op mij te wachten.
  • Ze nemen toch geen mensen van mijn leeftijd aan.
  • Ik kan niks anders, dus ik blijf maar bij deze organisatie.
  • Als ik ergens anders ga werken, raak ik mijn zekerheid kwijt.

Je bent niet de enige

Herken je één of meer van deze gedachten?  Je bent niet de enige. Kom tot actie, want je hebt vast nog veel meer talenten die je niet benut en het is ó zo leuk om eens van branche, organisatie of functie te veranderen. Misschien wel een nieuw beroep met een opleiding!

Overtuigingen

Je overtuigingen belemmeren je om te bereiken wat je diep in je hart zou willen. Je blijft maar doen wat je deed en hoopt stilletjes dat het allemaal vanzelf beter, leuker, anders wordt.  Wat zeg je?  ‘ Het is nu niet het moment’. Ik zal je vertellen: dat moment komt nooit! Er is altijd wel een reden te bedenken waarom het nu niet uitkomt. Je zult er iets voor moeten doen. Ik snap dat je er misschien niet de puf voor hebt. Of dat je bang bent dat je niet goed genoeg bent. Of dat je vervelende ervaringen hebt die je niet opnieuw wilt ervaren.  Toch… neem van me aan: als je ermee aan de slag gaat, dan gaat er energie stromen. En weet dat je er niet alleen voor staat.

Wat wil ik

Betrek anderen erbij. Mij? Ik weet zeker dat ik veel voor je kan betekenen. Ik coach je door het hele traject van ‘wat wil ik’ , ‘wat kan ik’ en ‘hoe kom ik daar’ met hopelijk na een aantal sessies een baan die bij je past.  Het gaat in kleine stapjes, van de ene steen naar de andere, net als op de foto. En als er allerlei beren op de weg zijn, belemmerende overtuigingen, nare ervaringen, dan zet ik ook IEMT in als je wilt.

IEMT

IEMT staat voor Integral Eye Movement Therapy. Gevoelens van angst, fobieën, ongewenste emoties waar je almaar last van hebt verminderen of verdwijnen. Je gaat je beter voelen, waardoor het solliciteren veel gemakkelijker gaat.

Ik wil je graag professioneel helpen.  Wacht niet. Bel voor een vrijblijvende afspraak. ’t Liefst live, maar als je liever een online kennismaking wilt is dat ook prima.

Welkom

Heb je een baan waarin je niet écht gelukkig bent of ben je er ziek van geworden of wil je gewoon eens op zoek naar ander werk? Lees dan bij ‘passieverhalen’ de interviews die ik gehouden heb met mensen die een ‘draai’ in hun loopbaan hebben gemaakt en nu iets doen dat past bij hun passie. Of laat je inspireren door de blogs.

Hulp nodig?

Zelf kun je ook met een beetje lef, inspirerende mensen om je heen en begeleiding van een loopbaancoach een ommekeer in je loopbaan maken en elke dag met plezier naar je werk gaan. Ik wil je daar graag bij helpen. Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op. Na een (gratis) intakegesprek kunnen we samen bepalen hoe het traject eruit gaat zien en maak ik een offerte.

Gegevens

Werkenvanuitpassie.nl
KvK: 72421924