Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Nieuwe website

Welkom op de geheel vernieuwde website werkenvanuitpassie.nl

Deze website is bestemd voor iedereen die op zoek is naar nieuwe impulsen in zijn/haar loopbaan. De blogs, de verhalen van mensen die hun droombaan hebben gevonden, de tips en links kunnen helpen om de blik te verruimen, te inspireren of gewoon om te weten dat ook anderen zichzelf moeten zoeken om weer blij te worden van werk. De site is ook te gebruiken door (loopbaan)adviseurs en coaches, leidinggevenden en managers om anderen te helpen bij de zoektocht naar het allerleukste werk.

De website is in 2007 gelanceerd door Peter Mooij. Hij heeft samen met zijn vrouw tot 2014 zo’n 40 personen geïnterviewd, die bijzondere en mooie stappen hebben gezet in hun loopbaan. Een aantal van deze boeiende verhalen vind je op deze site terug.
Toen Peter een opvolger voor de site zocht wist ik vrijwel direct dat ik dat moest zijn. Ik ben al heel lang begaan met mensen die hun baan verliezen, het niet naar hun zin hebben in het werk of willen veranderen, maar het niet durven. Ik help ze graag bij het ontdekken van latente talenten en het (her)vinden van plezier in het werk. Dit doe ik omdat ik weet dat plezier in het werk een positieve uitstraling heeft naar anderen en dat mensen dan ook goed kunnen presteren.
Werk mag toch leuk zijn? Een heel groot deel van de tijd van een mensenleven wordt immers besteed aan werk.

Ik durf te zeggen dat ik in mijn werk veel van mijn talenten inzet. Als P&O-adviseur ondersteun ik graag leidinggevenden bij de personele vraagstukken. Ik vind het boeiend om met mensen te praten over wat hen beweegt en vooral waar ze blij van worden. Ik organiseer graag, vind het leuk om creatieve oplossingen te vinden voor van alles en nog wat en ik vind het leuk om te schrijven (zie ook het boek ‘ aan de slag met levensfasenbeleid’ elders op deze site). Andere passies zoals creatief koken, etentjes verzorgen voor vrienden en familie, de wereld verkennen en naar de film en schouwburg pas ik in in mijn vrije tijd.

Met deze website hoop ik de wereld een beetje mooier te maken.

Welkom

Heb je een baan waarin je niet écht gelukkig bent of ben je er ziek van geworden of wil je gewoon eens op zoek naar ander werk? Lees dan bij ‘passieverhalen’ de interviews die ik gehouden heb met mensen die een ‘draai’ in hun loopbaan hebben gemaakt en nu iets doen dat past bij hun passie. Of laat je inspireren door de blogs.

Hulp nodig?

Zelf kun je ook met een beetje lef, inspirerende mensen om je heen en begeleiding van een loopbaancoach een ommekeer in je loopbaan maken en elke dag met plezier naar je werk gaan. Ik wil je daar graag bij helpen. Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op. Na een (gratis) intakegesprek kunnen we samen bepalen hoe het traject eruit gaat zien en maak ik een offerte.

Gegevens

Werkenvanuitpassie.nl
KvK: 72421924