Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Na de vakantie ga ik het anders doen

Je bent op vakantie (geweest) en je hebt vast nagedacht over je werk.

  • Wil ik dit werk nog wel?
  • Geniet ik nog van mijn werk?
  • Doe ik de dingen die bij mij passen?
  • Besteed ik genoeg tijd aan mijn gezin, familie, vrienden?
  • Kan ik mij nog ontwikkelen of zit ik in een sleur?
  • Ga ik weer de strijd aan met mijn manager of collega(s)?
  • Krijg ik er energie van of ben ik na mijn werk altijd doodmoe?

Dacht je vorig jaar: ‘na de vakantie ga ik het anders doen!’ en toch bleef alles hetzelfde? Wat wil je veranderen als je straks weer aan het werk gaat? En…… hóe moet je dat doen? Waar begin je?

Het is fijn als iemand je daarbij helpt. De eerste stap is: bel of mail me en we kijken samen hoe je het aan kunt pakken.

Welkom

Heb je een baan waarin je niet écht gelukkig bent of ben je er ziek van geworden of wil je gewoon eens op zoek naar ander werk? Lees dan bij ‘passieverhalen’ de interviews die ik gehouden heb met mensen die een ‘draai’ in hun loopbaan hebben gemaakt en nu iets doen dat past bij hun passie. Of laat je inspireren door de blogs.

Hulp nodig?

Zelf kun je ook met een beetje lef, inspirerende mensen om je heen en begeleiding van een loopbaancoach een ommekeer in je loopbaan maken en elke dag met plezier naar je werk gaan. Ik wil je daar graag bij helpen. Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op. Na een (gratis) intakegesprek kunnen we samen bepalen hoe het traject eruit gaat zien en maak ik een offerte.

Gegevens

Werkenvanuitpassie.nl
KvK: 72421924