Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Eerlijk naar jezelf

In het magazine van het Pensioenfonds Zorg en welzijn trok het interview met Sacha de Boer mijn aandacht. ‘Eerlijk naar jezelf’, dat is een belangrijk zinnetje voor Sascha en daarmee ging ze voor haar grote passie.  De passie voor fotograferen was er bij haar al heel lang. Ze was gefascineerd door camera’s en de mogelijkheid om daarmee de tijd stil te zetten.

Fotografie, de grote liefde

Omdat het niet zo gemakkelijk was en is om met fotografie je geld te verdienen had ze gekozen voor communicatiewetenschap en rolde de journalistiek en later het presenteren in. Ook al was ze het gezicht van het NOS Journaal en daarmee een bekende Nederlander, ze ging 4 jaar geleden toch voor haar grote liefde. Fotograferen, de droom die ze van jongs af aan al had.

Eerlijke beelden

Ook in de fotografie is ze eerlijk: ze fotografeert de realiteit. Ze trekt geen trukendoos open om de foto’s mooier te maken dan de beelden in de werkelijkheid zijn. Ze fotografeert écht ijs en geen ossegal met een kleurtje.

Ben jij eerlijk naar jezelf?

Toen ik het interview las vroeg ik me af hoeveel mensen niet eerlijk zijn naar zichzelf en een beroep of baan hebben waar ze niet écht blij mee zijn en voor de buitenwereld doen alsof.  Of erger nog: elke dag met tegenzin hun werk doen. Ik hoop dat als je dit leest even stil staat bij jouw leven en werk en je afvraagt of je eerlijk naar jezelf bent.

Welkom

Heb je een baan waarin je niet écht gelukkig bent of ben je er ziek van geworden of wil je gewoon eens op zoek naar ander werk? Lees dan bij ‘passieverhalen’ de interviews die ik gehouden heb met mensen die een ‘draai’ in hun loopbaan hebben gemaakt en nu iets doen dat past bij hun passie. Of laat je inspireren door de blogs.

Hulp nodig?

Zelf kun je ook met een beetje lef, inspirerende mensen om je heen en begeleiding van een loopbaancoach een ommekeer in je loopbaan maken en elke dag met plezier naar je werk gaan. Ik wil je daar graag bij helpen. Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op. Na een (gratis) intakegesprek kunnen we samen bepalen hoe het traject eruit gaat zien en maak ik een offerte.

Gegevens

Werkenvanuitpassie.nl
KvK: 72421924